Στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη

| Νέα του Δήμου
Στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη


Στο πλαίσιο της πολύ στενής συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, σήμερα (08/01/2021) πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά με την Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών.


Η κα. Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε το Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και είχε την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον Δήμαρχο της Πόλης για τα θέματα που την απασχολούν εν όψει του νέου έτους.

Μάλιστα εξέφρασε και τις ευχές της για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα προσέφερε στον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά μια ατζέντα της Περιφέρειας για το 2021, ως συμβολικό δώρο από τον Περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ευχαρίστησε την κα. Κεφαλογιάννη για την εξαιρετική συνεργασία που έχει τόσο με την ίδια όσο και με τον Περιφερειάρχη, ανταποδίδοντας τις ευχές για μια ακόμα καλύτερη συνεργασία την νέα χρονιά.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software