ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

| Νέα του Δήμου
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Με μοναδικό γνώμονα την ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια των δημοτών της πόλης μας ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχώρησε στην υλοποίηση προγράμματος φύλαξης χώρων συγκέντρωσης (πλατείες, παιδικές χαρές, πάρκα αναψυχής).


Ξεκάθαρος στόχος αυτής της απόφασης είναι η τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών η πρόληψη παραβατικών συμπεριφορών αλλά και η προστασία της δημοτικής περιουσίας.

Συγκεκριμένα, από το βράδυ της Τετάρτης (16.12.2020), εντός των ορίων του Δήμου μας, υπάρχουν δύο (2) εποχούμενες περιπολίες (10 ωρών) με οχήματα Patrol σε καθημερινή βάση, όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 365 ημέρες το χρόνο κατά τις ώρες 20:00 ως 06:00 καλύπτοντας δύο τομείς φύλαξης (τομείς ευθύνης περιπολίας) με τουλάχιστον 100 χιλιόμετρα περιπολίας.

«Η ασφάλεια των πολιτών αλλά και της δημοτικής μας περιουσίας αποτελεί κύριο μέλημα της δημοτικής Αρχής. Στο πλαίσιο αυτό η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος είναι ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς.

security2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software