ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΤ.ΥΠ.

| Νέα του Δήμου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΤ.ΥΠ.


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. (Κτιριακές Υποδομές), Τιμολέων Κατσίπο, είχε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Διονύσης Λέκκας. Στην συνάντηση το παρών έδωσαν η κα. Αλεξάνδρα Γιαννάκη (Νομική Σύμβουλος του Προέδρου της ΚΤ.ΥΠ.), ο κ. Θεόδωρος Κυριαζόπουλος (Γενικός Διευθυντής της ΚΤ.ΥΠ.) και η κα. Παρασκευή Δημάκη (Πολιτικός Μηχανικός).


Κατά την διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, το επιτελείο της ΚΤ.ΥΠ. και ο Αντιδήμαρχος Αγίας Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να αναλύσουν όλα τα «ανοικτά» θέμα που αφορούν τα σχολεία της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Λέκκας εξέθεσε στο επιτελείο της ΚΤ.ΥΠ. όλα τα προβλήματα που αφορούν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των σχολείων και να λαμβάνει δεσμεύσεις από τον Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών για άμεσες λύσεις και μια ακόμα καλύτερη συνεργασία στο μέλλον.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software