ΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΟΔΥ

| Νέα του Δήμου
ΣΕ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΕΟΔΥ


Σε συνέχεια της, από 03/11/2020, επικοινωνίας που είχε ο Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, με τον ΕΟΔΥ και προσωπικά με τον Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας ενημέρωσε τον επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής πως δεν δύναται να αποστείλει άμεσα κλιμάκιο του οργανισμού για την διενέργεια δωρεάν Covid Tests για τους Δημότες της πόλης.


Οι λόγοι για τους οποίους ο ΕΟΔΥ δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει άμεσα το συγκεκριμένο αίτημα είναι δύο:

1 ) Η Αγία Παρασκευή δεν εντάσσεται στους λεγόμενους «κόκκινους» Δήμους μιας και δεν έχει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

2 ) Η πλειοψηφία των κλιμακίων του ΕΟΔΥ βρίσκεται στην βόρεια Ελλάδα όπου παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση ιικού φορτίου και καταγράφονται τα περισσότερα ενεργά κρούσματα.

Διενέργεια Drive Through Covid-19 Test και δωρεάν tests για υπαλλήλους «πρώτης γραμμής»

Ο ΕΟΔΥ όμως δεσμεύτηκε για άμεση διενέργεια Drive Through Covid-19 Test σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ έκανε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου για για πραγματοποίηση δωρεάν Covid tests σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή («Βοήθεια στο Σπίτι», Κοινωνική Υπηρεσία, Πρωτόκολλο, ΚΕΠ).

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software