Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

| Νέα του Δήμου
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την 11-08-2020, κατά τις ώρες 07.30 έως 19.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση οδού Ευεργέτου Γιαβάση και λοιπών οδών στην περίμετρο της κεντρικής πλατείας», ως εξής:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρου Μεσογείων έως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ευεργέτου Γιαβάση.

  • Αποκλεισμός αριστερής στροφής, της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Ηπείρου.

  • Αποκλεισμός δεξιάς στροφής, της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Παρασκευή, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Αιγαίου Πελάγους.

Για να δείτε την ανακοίνωση της Τροχαίας Αττικής παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software