Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους

| Νέα του Δήμου
Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση της Αιγαίου Πελάγους

Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, η καθυστέρηση υλοποίησης της ασφαλτόστρωσης της οδού Αιγαίου Πελάγους οφείλεται σε έργα που εκτελούσε η ΕΥΔΑΠ ΑΕ από την οδό Πύλου προς την οδό Πελοποννήσου, σε μήκος 40 μέτρων.

Το έργο της ΕΥΔΑΠ ΑΕ αφορούσε ανακατασκευή αγωγού ακαθάρτων στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού και καθυστέρησε επειδή εντοπίστηκαν οπτικές ίνες που έπρεπε να μετατοπιστούν.

Η μετατόπιση των οπτικών ινών ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο και η ΕΥΔΑΠ ΑΕ, τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ξεκίνησε τις εργασίες αντικατάστασης τού αγωγού ακαθάρτων, οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 5 Αυγούστου. Σήμερα Πέμπτη 6 Αυγούστου άρχισαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που προβλέπει το έργο «Ανάπλαση Αιγαίου Πελάγους».

«Επισημαίνεται ότι Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν προέβη σε εργασίες ασφαλτόστρωσης πριν την αποκατάσταση του αγωγού ακαθάρτων της ΕΥΔΑΠ, διότι μετά θα υπήρχε τομή μήκους 40 μέτρων στον καινούργιο ασφαλτοτάπητα», υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Σάρκουλας.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ 1A

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software