ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020, ώρα 21:00. Ζωντανή αναμετάδοση στη σελίδα του Facebook του Δημήτρη Καιρίδη ― Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis και μέσω του καναλιού youtube.com/c/DimitrisKairidis

Ο Δημήτρης Καιρίδης, τακτικός καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και βουλευτής της Β1 Εκλογικής Περιφέρειας Βόρειου Τομέα Αθηνών με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα Αθηνών με τίτλο «Η Βόρεια Αθήνα συζητά», διοργανώνει τη δεύτερη διαδικτυακή συζήτηση για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση την εποχή της πανδημίας.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι δήμαρχοι: Ηλίας Αποστολόπουλος (Παπάγου - Χολαργού), Βασίλειος Ζορμπάς (Αγίας Παρασκευής) και Γεώργιος Θωμάκος (Κηφισιάς).

Η διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020 και ώρα 21:00, σε ζωντανή αναμετάδοση στη σελίδα του Facebook του Δημήτρη Καιρίδη - Δημήτρης Καιρίδης-Dimitris Kairidis και μέσω του καναλιού youtube.com/c/DimitrisKairidis

Οι ομιλητές θα δεχτούν γραπτές ερωτήσεις από το κοινό. Για να καταθέσετε την ερώτησή σας, μπορείτε να αποστείλετε email στον συντονιστή της συζήτησης Δημήτρη Καιρίδη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να γράψετε την ερώτηση ως σχόλιο στο post της εκδήλωσης στο Facebook.

ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software