ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

| Νέα του Δήμου
ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων για τους μαθητές της τρίτης τάξης του Λυκείου, από αύριο, Δευτέρα 11 Μαΐου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Διονύσης Λέκκας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θόδωρος Μπουρλιάσκος επισκέφθηκαν τις Σχολικές Μονάδες την Παρασκευή 8 Μαΐου, προκειμένου να ελέγξουν την πραγματοποίηση μιας σειράς θεμάτων που άπτονταν της υγειονομικής προστασίας των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαπίστωσαν ότι σε όλα τα Σχολεία έχουν πραγματοποιηθεί απεντομώσεις και απολυμάνσεις. Επίσης, έχουν παραδοθεί από το Υπουργείο Παιδείας όλα τα προβλεπόμενα αντισηπτικά και αναμένεται και δεύτερη δόση.

Οι Διευθυντές των Λυκείων διαβεβαίωσαν τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων και υπογράμμισαν ότι με χρήματα των Σχολικών Επιτροπών έχουν εφοδιαστεί με επιπλέον αντισηπτικά. Επιπροσθέτως αγοράστηκαν μάσκες και γάντια για προαιρετική χρήση.

«Ευχαριστούμε του Διευθυντές των Λυκείων για την ενημέρωσή τους και για τη διαρκή και εποικοδομητική συνεργασία που έχουμε», ανέφερε σε σχόλιό του ο Αντιδήμαρχος, ενώ τους τόνισε ότι θα υπάρχει καθημερινός καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software