ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου επισκέφθηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Νίκος Κωβαίος και η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου για την Ασφάλεια και Υγιεινή των Τροφίμων Ελευθερία Παπαδοπούλου, την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν ο έλεγχος των εγκαταστάσεων, του εξοπλισμού, των αποθηκευτικών χώρων καθώς και των χώρων εργασίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δεν έλειψαν, βέβαια, και οι σχετικές συζητήσεις με τους εργαζομένους αναφορικά με την επάρκεια και τους κανόνες υγιεινής που ακολουθούνται.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος όσο και η Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εύρυθμη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, δηλώνοντας: «Χειριζόμαστε σωστά τα τρόφιμα και συνεργαζόμαστε προς όφελος της υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μειώσουμε τις πιθανότητες επιμόλυνσης των τροφίμων, τα οποία διαθέτουμε στους ωφελουμένους του Δήμου και στο Κοινωνικό Μαγειρείο».

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΣ 2

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΣ 3

ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΣ 4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software