ΕΙΔΗ ΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

| Νέα του Δήμου

Με τη συνδρομή τριών εθελοντριών λειτουργεί στο Δήμο μας από το 2012, το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο.

Στεγάζεται στο Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ (Χειμάρρας 22, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και οι ώρες λειτουργίας του είναι Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10:00-13:00.

Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης προς τις ανάγκες αρχικά των συμπολιτών μας και ακολούθως προς άλλες δομές, όπου έχει ζητηθεί ενίσχυση, όπως π.χ. στη Δομή Προσφύγων Σκαραμαγκά, στο Κέντρο Προσφύγων Βίλια, στο Φόρουμ Μεταναστών, στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Λαυρίου, στην Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων, στον Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η ΑΓΚΑΛΙΑ», κ.α.

Συγκεντρώνονται ρούχα, υποδήματα, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, παιχνίδια και διάφορα είδη οικιακής χρήσης, με την παράκληση να είναι σε καλή κατάσταση. Στη συνέχεια διαχωρίζονται, ταξινομούνται και διατίθενται αναλόγως.

Όποιος θέλει να συνδράμει σε αυτή την προσπάθεια ή να προμηθευτεί δωρεάν κάτι που χρειάζεται, μπορεί να επικοινωνεί με τον αριθμό 210-6547700.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ 1a

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ 3

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ 4

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software