ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΣ

| Νέα του Δήμου
ΠΡΑΣΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΟΣ

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί θα φυτευτούν 40 νεαρά δενδρύλλια στην οδό Ελπίδος του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Πρόκειται για την πρώτη, από μία σειρά Πράσινων Δράσεων που θα γίνουν στην πόλη μας και υλοποιούνται από τον Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ελένη Δάβαρη και τη Σύμβουλο Δημάρχου για το Περιβάλλον και το Πράσινο Βάνα Ηλιάδου.

Άγριες δαμασκηνιές, ακακίες, άκαρπες μουριές και λαγκεστρέμιες θα αντικαταστήσουν τα ξερά δένδρα που υπήρχαν στα πεζοδρόμια της συγκεκριμένης οδού.

Η προεργασία έχει ήδη γίνει από τους κηπουρούς του Δήμου, οι οποίοι, αφού αφαίρεσαν τα παλιά ριζώματα, έχουν καλύψει τους λάκκους με κατάλληλο χώμα, έτσι ώστε να γίνει χωρίς δυσκολία η τοποθέτηση των νέων δένδρων.

Στη δενδροφύτευση θα πάρουν μέρος εθελοντές καθώς και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, στην πλειοψηφία τους παιδιά-μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software