ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ EUROBANK ΓΙΑ ΤΟ 119

| Νέα του Δήμου

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μιλτιάδης Κύρκος συναντήθηκαν με εκπροσώπους της τράπεζας Eurobank, σήμερα 30 Οκτωβρίου, προκειμένου να συζητήσουν την απόκτηση δανείου που επιθυμεί ο Δήμος, για την αγορά του ακινήτου που βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 119 (πρώην σχολείο «Μακρή»).

EUROBANKΟι εκπρόσωποι της Eurobank, κ.κ. Χρήστος Γρυπαίος, Κωνσταντίνος Κόκκινος και Θάνος Ρασσιάς, μετέφεραν στον Δήμαρχο την κατ’ αρχήν έγκριση της τράπεζας για τη σύναψη μακροχρόνιου δανείου με το Δήμο. Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι όροι του δανείου, οι οποίοι θα αποσταλούν γραπτώς στον Δήμαρχο, καθώς και η διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ύψος του δανείου ανέρχεται στα 2.745.825,00 ευρώ και η διάρκεια αποπληρωμής του θα είναι τουλάχιστον 10 έτη από την υπογραφή της σύμβασης.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software