ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ

| Νέα του Δήμου

ΕΠΩΦΕΛΗΣ 1Υπεγράφη σήμερα, 30 Οκτωβρίου, μεταξύ του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και της κ. Ειρήνης Βέρρου, στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου 1.750 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται στο οικοδομικό τετράγωνο 24, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Πατρόκλου.

ΕΠΩΦΕΛΗΣ 2Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ακίνητο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την ανέγερση σχολικού συγκροτήματος. Επισημαίνεται ότι είχε δεσμευτεί από τον Δήμο Αγίας Παρασκευής το 2008. Μετά από διαπραγματεύσεις με την ιδιοκτήτρια και πωλήτρια, ο Δήμος κατέληξε στην απευθείας αγορά του ακινήτου με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5 Μαρτίου 2019.

Η δαπάνη της αγοράς του ακινήτου ανέρχεται στα 530.000 ευρώ, ποσό το οποίο θα καταβάλει ο Δήμος από ίδιους πόρους στην πωλήτρια, σταδιακά μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παρόντες, επίσης, στην υπογραφή του συμβολαίου ήταν οι νομικοί σύμβουλοι τού Δήμου Γιώργος Λαζουράς και Ελένη Γκουμά, η δικηγόρος Αικατερίνη Οικονομάκη και η συμβολαιογράφος Ευθυμία Σεργάκη-Τολέρη.ΕΠΩΦΕΛΗΣ 3

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software