ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΟΜΒΡΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
ombriaΣτην τελική ευθεία για την έναρξη του εισήλθε το νέο έργο κατασκευής δικτύου αγωγών ομβρίων των οδών Σπάρτης, Γραβιάς  και  Αιγαίου Πελάγους  (Αι Γιάννης), Καλαβρύτων και Αμαρυλλίδος (Τσακός) και Δραγατσανίου Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου (Κοντόπευκο) του Δήμου Αγ. Παρασκευής, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο προβλεπόμενος  έλεγχος νομιμότητας από κλιμάκιο του  Ελεγκτικού Συνεδρίου
(για έργα με προϋπολογισμό άνω των 500.000€), του σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου και του αναδόχου που μειοδότησε στον σχετικό διαγωνισμό. 
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει  η υπογραφή της σύμβασης και η έναρξη του έργου με προϋπολογισμό 763.200 €,  που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου και  είναι ένα ακόμη σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που παίρνει το δρόμο της υλοποίησης. Υπενθυμίζουμε ότι  έχουν ήδη κατασκευαστεί  έργα ομβρίων στις οδούς Πεντέλης, Χίου και Ολυμπίας στο Κοντόπευκο προϋπολογισμού 1 εκ €, στις οδούς Παπανδρέου και Αγ. Αναργύρων στα Πευκάκια με προϋπολογισμό 530 χιλ. € και έργο ομβρίων σε 15 οδούς της πόλης με προϋπολογισμό 4,3  εκ. €. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software