ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΝΕ «Θ. ΒΕΓΓΟΣ» 1 - 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

| Νέα του Δήμου

cine 1 7 8 19Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής  “Θανάσης Βέγγος” συνεχίζονται την εβδομάδα 1 - 7 Αυγούστου με ελεύθερη είσοδο ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 1/8 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/8

21:00

Ο Τελευταίος Παρτιζάνος

Ελληνική ταινία 2018, sκηνοθεσία Ανδρέας Χατζηπατέρας.

Ο Μανώλης Γλέζος μιλάει για τη ζωή του, το διαρκή επαναστατικό αγώνα του και την ελληνική ιστορία των τελευταίων δεκαετιών.

23:00

Ο Τελευταίος Παρτιζάνος

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/8- ΚΥΡΙΑΚΗ 4/8

21:00

Η Μορφή του Νερού

Αμερικανική ταινία 2017, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Σάλι Χόκινς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ.

Σε ένα   μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο   μια μουγκή και   μοναχική καθαρίστρια   αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση   με ένα αλλόκοτο   αμφίβιο πλάσμα, το   οποίο γίνεται αντικείμενο   βασανιστικών πειραμάτων.

23:00

Η Μορφή του Νερού

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/8- ΤΡΙΤΗ 6/8

21:00

Τοσοδούλικα 2: Η Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου

Γαλλο-κινέζικη ταινία 2018 κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, σκηνοθεσία Ελέν Ζιρό, Τομά Ζαμπό.

Όταν μια μικρή πασχαλίτσα, ο Τζούνιορ, παγιδεύεται σε ένα δέμα με προορισμό τη Γουαδελούπη,ο πατέρας του, το μυρμήγκι και η αράχνη ξεκινούν ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι για να τον φέρουν πίσω.

23:00

Ο Λαβύρινθος του Πάνα

Ισπανό-μεξικάνικη ταινία φαντασίας, σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Ιβάνα Μπακουέρο, Σέρζι Λόπεζ, Αριάντνα Τζιλ, Νταγκ Τζόουνς.

Ισπανία, 1944: η 10χρονη Οφηλία μετακομίζει με τη μητέρα της στο στρατιωτικό οχυρό του πατριού της, του λοχαγού Βιδάλ, ενώ ομάδες παρτιζάνων αντιστέκονται ακόμη στο φραγκικό καθεστώς. Η μικρή ανακαλύπτει ένα μικρό λαβύρινθο με φύλακα έναν μυθικό Πάνα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι είναι πριγκίπισσα..

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/8

21:00

Ο Ηρακλής, ο Αχελώος και η Μεσοχώρα

Η νέα ταινία ντοκιμαντέρ του Αγιο-παρασκευϊώτη σκηνοθέτη και ιδρυτικού μέλους της Κιν/φικής Λέσχης Αγ.Παρασκευής Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου.

Με αφορμή την εκτροπή του Αχελώου, ο σκηνοθέτης κάνει μία ταινία για τη σχέση των ανθρώπων με το   φυσικό περιβάλλον, την   ιστορία και την παράδοσή τους.   Αφορά όσους αρνούνται   να ξεριζωθούν βίαια, όσους αφουγκράζονται τα στοιχεία της φύσης, όσους μεταφέρουν στον γενετικό

τους κώδικα τις μνήμες των προγόνων.

Ο σκηνοθέτης θα είναι παρών και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

 

Δείτε το Πλήρες Πρόγραμμα του Κινηματογράφου στην ιστοσελίδα του ΠΑΟΔΑΠ εδώ:www.paodap.gr/portal/images/paodap/ptf/2019/veggos_programme_2019.pdf .

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software