ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

| Νέα του Δήμου
nea ergaΑ. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
1.Έργο ανακατασκευής – ανάπλασης πεζοδρομίων συνολικής επιφάνειας πλέον των 10.000 τμ., προϋπολογισμού 601.400 € , σε όλη την πόλη. 
2.Διανοίξεις-πεζοδρομήσεις  οδών στα Πευκάκια, προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ.
3.Νέα Παιδική Χαρά στα Πευκάκια, που εντός του Ιουνίου αποκτά όργανα.
4.Έργο επισκευής φθορών οδοστρωμάτων δηλαδή μικρότερες ασφαλτοστρώσεις σε πολλές οδούς προϋπολογισμού 280 χιλ. ευρώ
5.Συντηρήσεις Παιδικών Χαρών και Κοινόχρηστων χώρων. 
6.Κατασκευή νέας πεζογέφυρας επί της Λεωφόρου Μεσογείων, από την Πλατεία  Πέτρουλα  έως την  οδό Ευαγγελιστρίας, από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Το  Σεπτέμβριο θα τοποθετηθεί το μεταλλικό κατάστρωμα της γέφυρας. 
Β. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ 
1.Ανέγερση του Δημαρχείου Αγίας Παρασκευής. Ξεκινάει εντός του 2019.
2.Ανέγερση του 14ου  Νηπιαγωγείου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 328 στα Παευκάκια, προϋπολογισμού 1 εκ. €, από την ΚΤΥΠ. Ξεκινάει εντός του Ιουνίου.  
3.Έργο καθολικών ασφαλτοστρώσεων συνολικού μήκους 12 περίπου χλμ, προϋπολογισμού 999.500€, σε περισσότερες από τριάντα (30) οδούς (Ειρήνης, 28ης Οκτωβρίου, Γραβιάς,  Πελοποννήσου, Βορά, Ανατολής, Κύπρου, Βαλτετσίου, Σίφνου, Σκρα, Αχέρωντος, Πάρνηθας, υπόλοιπο Αιτωλίας, Κυκλάδων, Σολωμού, Λυκείου, Ρόδων, Θράκης, Διγενή, Ρούμελης, Παλ. Πατρ.  Γερμανού, Αγελάου, Αγ. Τριάδος και Αισώπου). Ξεκινάει εντός του Ιουνίου.  
4.Ανάπλαση οδού Αιγαίου Πελάγους, προϋπολογισμού 1,3 εκ. €, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους και με 600.000€ από το Πράσινο Ταμείο. Ξεκινάει εντός του καλοκαιριού.
5.Ανάπλαση οδών πέριξ  της Κεντρικής πλατείας, προϋπολογισμού 863.500€. Ξεκινάει εντός του καλοκαιριού.
6.Έργο κατασκευής δικτύου αγωγών ομβρίων των οδών Σπάρτης, Γραβιάς  και  Αιγαίου Πελάγους στον Αι Γιάννη, Καλαβρύτων και Αμαρυλλίδος στον Τσακό και Δραγατσανίου, Λαχανά, Χ. Πόγκα και Αλκιβιάδου στο Κοντόπευκο,   προϋπολογισμού 763.200 €. Ξεκινάει εντός του καλοκαιριού.
7.Μελέτη ανάπλασης ΙΟΛΑ. Θα παραδοθεί τέλος του 2019.
8.Προμήθεια αστικού εξοπλισμού-οργάνων Παιδικών Χαρών. Ξεκινάει άμεσα.
9.Η ανάπλαση αύλειων χώρων Σχολείων, προϋπολογισμού 597.000€, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ (220.000 €) και από τον Δήμο. Το έργο ξεκινάει εντός του Ιουλίου.
Γ. ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
1.Ανακατασκευή των Αθλητικών υποδομών, των υποστηρικτικών εγκαταστάσεων και της περίφραξης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης», προϋπολογισμού 1,125 εκ. € με χρηματοδότηση 600.000€ από «ΦΙΛΟΔΗΜΟ».  Το έργο θα δημοπρατηθεί το Σεπτέμβριο του 2019.
2.Η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για ΑμεΑ στα Σχολεία, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ (83.000€). Το έργο θα δημοπρατηθεί εντός 2019.
3.Η Εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο. Δημοπρατείται τον Ιούνιο.
4. Ανάπλαση Πλατείας Αι Γιάννη με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ  (356.400 €) και από τον Δήμο. Το έργο θα δημοπρατηθεί εντός 2019.
 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software