ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

| Νέα του Δήμου
imerida anakiklosisΜαθητές από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο και για κωφούς –βαρήκοους μαθητές και το 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής συμμετείχαν μαζί με εκατοντάδες άλλους μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της Βόρειας Αθήνας στην Ημερίδα "Οι Νέοι μιλούν για το Περιβάλλον- Όσο Ζω Ανακυκλώνω, Όσο Ανακυκλώνω Ζω"
που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Βόρειου Τομέα της Περιφερειας Αττικής-ΕΔΣΝΑ, σε συνεργασία με τη Δ/νση Β'/βάθμιας Εκπαίδευσης και τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής. 
Στην Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30/3 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μαθητές και μαθήτριες παρουσίασαν με ξεχωριστό τρόπο τις απόψεις τους και τις δημιουργίες τους για την πρόληψη, την ανακύκλωση και την επανάκτηση υλικών.
Στην εκδήλωση που έγινε παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, Σοφίας Κορωναίου, παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πάνος Γκόνης. 
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software