ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
maiesΟι Μαίες του Κέντρου Υγείας Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της Αγωγής Υγείας του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας ξεκινάνε την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του μαθητικού πληθυσμού για την Σεξουαλική και Αναπαραγωγική Υγεία στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου μας.
Το υλικό και οι παρουσιάσεις είναι σχεδιασμένες και εγκεκριμένες από τα δύο Υπουργεία και χωρίζονται σε θεματικές ενότητες ανάλογα με την ηλικία των μαθητών.
Τα ονόματα των μαιών βρίσκονται στη Διαύγεια και ήδη έχουν έρθει σε επαφή με γυμνασιάρχες της περιοχής όπου έχουν προγραμματιστεί ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες.
Στηριζόμαστε στην καλή συνεργασία όλων για την αρτιότερη διοργάνωση ενός τόσο απαραίτητου κύκλου ομιλιών στους μαθητές μας. 
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κ.Υ. Αγίας Παρασκευής (πρώην ΙΚΑ/ΠΕΔΥ) στο τηλ. 210 6016911 (ζητάτε μία μαία, καθημερινές 7.30-18.00).
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software