ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΒΑΣΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
Στις 29 Απριλίου θα λάβει χώρα η ανοιχτή πλειοδοτική δημοπρασία  για την ενοικίαση του  κληροδοτήματος  Γιαβάση, ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής επί της οδού Ερμού 76 στο Μοναστηράκι, με την οποία θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια αξιοποίησης του που ξεκίνησε το 2016.
Σύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη που δημοσιεύτηκε στις 18/2 η διάρκεια της εκμίσθωσης του ακινήτου, του οποίου οι όψεις επί των οδών Ερμού και Αγίας Ειρήνης έχουν χαρακτηρισθεί διατηρητέες με το ΠΔ 19/1985, ορίζεται μέχρι τα 25 χρόνια με υποχρέωση πλήρους ανακατασκευής του από τον μισθωτή και παράδοση του στο Δήμο με τη λήξη της μίσθωσης. 
Πληροφορίες για την δημοπρασία και παραλαβή της διακήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν στη Γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής (Λεωφόρος Μεσογείων 415-417, 2ος  όροφος,  Τηλέφωνο 213-2004604), κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00 - 14.30, και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/efimerida-ypiresias/prokirykseis/5656-diakiryksi-dimoprasias-gia-tin-ekmisthosi-tou-dimotikou-akinitou-epi-tis-odou-ermou-ar-76-tou-dimou-athinaion.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software