ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ 2019

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής έχει απευθυνθεί εγκαίρως σε όλους τους μόνιμους κατοίκους της πόλης με το σύνθημα «Είσαι Κάτοικος γίνε Δημότης» καλώντας τους να γίνουν Δημότες ώστε να ψηφίζουν στην πόλη και να εκλέγουν τη Δημοτική αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο, όργανα τα οποία επηρεάζουν σημαντικά την καθημερινή μας ζωή. 
Όσοι λοιπόν είναι μόνιμοι κάτοικοι για τουλάχιστον 2 χρόνια και επιθυμούν να ψηφίσουν στις προσεχείς εκλογές στην Αγία Παρασκευή πρέπει άμεσα να γίνουν Δημότες της καθώς ως καταληκτική ημερομηνία για τη διαμόρφωση των  εκλογικών καταλόγων διενέργειας των εκλογών του Μαΐου 2019 ορίστηκε  η  28η Φεβρουαρίου.
Η διαδικασία μεταδημότευσης  διεκπεραιώνεται από το Τμήμα Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, στο ισόγειο του Δημαρχείου (Μεσογείων 415-417), τηλέφωνα 213 2004589/593.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου δεν αφορά τις μεταδημοτεύσεις υποψηφίων στις εκλογές οι οποίες διέπονται από ειδικές διατάξεις και μπορούν να γίνουν μέχρι την προηγούμενη ημέρα της επίδοσης της δήλωσης κατάρτισης συνδυασμών.
Αντίθετα η προθεσμία της 28ης Φεβρουαρίου ισχύει και για τους ετεροδημότες που θέλουν να εγγραφούν στους ειδικούς καταλόγους για να ψηφίσουν στον τόπο κατοικίας τους στις ευρωεκλογές.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software