ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

| Νέα του Δήμου
EPAL 2Το νέο Επαγγελματικό Λύκειο Αγίας Παρασκευής, ένα υπερσύγχρονο σχολείο 11.000τ.μ. με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ-βόλεϋ, φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κλπ) που σε λίγες μέρες  θα  υποδεχτεί τα 400 και πλέον παιδιά που θα φοιτήσουν εκεί, παρέλαβε σήμερα ο Δήμος από τις «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ ) που το κατασκεύασαν. 
Η διοικητική παραλαβή του σχολείου έγινε από τον Δήμαρχο  Γιάννη Σταθόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Παν. Γκόνη και τον Πρόεδρο της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Βασ. Τραυλό, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου των  «Κτιριακών Υποδομών ΑΕ» (ΚΤ.ΥΠ ) Γιάννη Χαρωνίτη. Παρόντες κατά την παλαβή ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Σπ. Παπαγεωργίου, όπως και ο Γεν. Διευθυντής και η Προϊσταμένη έργων των ΚΤΥΠ Θ. Κυριαζόπουλος και Κατ. Γιατράκου.
Η επίλυση του προβλήματος της αποπεράτωσης του ΕΠΑΛ, που ταλαιπωρούσε τη Σχολική Κοινότητα της πόλης από το 2008, υπήρξε αποτέλεσμα της στενής και ουσιαστικής συνεργασίας της Δημοτικής αρχής και ειδικότερα της Αντιδημαρχίας Παιδείας με τις Διοικήσεις των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.
EPAL 3
 
EPAL 4
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software