ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΟ «SUMMERTIME» ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΣΗΜΕΡΑ Λ. ΧΑΛΚΙΑΣ-ΒΑΓΓ. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΤΡΑΣ

| Νέα του Δήμου
sumertime 27 8Με μια ξεχωριστή συναυλία, «το ροκ συναντά την παράδοση», με τον Παναγιώτη Μάργαρη, τον  Θανάση Γκαϊφύλλια και τα νεανικά συγκροτήματα BaiLdSA και Thrax Punks, ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Αυγούστου το φεστιβάλ «SummERTime-Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» που  διοργανώνουν για τρίτη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου, από τις 24/8 έως τις 2/9, στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. 
Ακολούθησαν το Σάββατο 25/8 οι Απόστολος Μόσιος, Αργύρης Λούλατζης και Rous (Γιώργος Γεωργιάδης) σε μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε «τραγούδια από τη Μεσόγειο με στίχο ελληνικό» και την Κυριακή 26/8 «Ο καιρός των Τσιγγάνων» (Οι δικοί μας Τσιγγάνοι) με το Βασίλη Παϊτέρη και τους Rom με ανατολίτικους ρυθμούς, τσιγγάνικες μελωδίες, λάτιν, έντεχνα ακούσματα, λαϊκά τερτίπια, λαϊκοδημοτικούς σκοπούς, ρεμπέτικα κ.ά.
sumertime 27 8 aΣήμερα Δευτέρα 27 Αυγούστου, στις 20:00 το Μουσικό Εργαστήρι Πατρών, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος και ο Λάκης Χαλκιάς μας καλούν να διασκεδάσουμε «Τραγουδώντας την παράδοση»  σε ένα μεγάλο υπαίθριο γλέντι, με παραδοσιακά-δημοτικά τραγούδια της ηπειρωτικής και της νησιωτικής Ελλάδας.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software