ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

| Νέα του Δήμου

allil 1 8 18Την εγγραφή στον προϋπολογισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής ποσού 20. 000€ για την προμήθεια ειδών κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους  πυρόπληκτους Δήμους Μαραθώνα και Πικερμίου- Ραφήνας αποφάσισε ομόφωνα, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, το Δημοτικό Συμβούλιο την Τρίτη 31 Ιουλίου.  

Η απόφαση θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τους πληγέντες Δήμους και σύμφωνα  με τις  ανάγκες για διάφορα εξειδικευμένα είδη, εξοπλισμό και εργαλεία που χρειάζονται καθώς εξελίσσεται η προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών της φωτιάς.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, επίσης σε συνεννόηση με τους Δήμους Μαραθώνα και Πικερμίου- Ραφήνας, έχει πραγματοποιήσει από την πρώτη στιγμή αποστολές με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, νερά, είδη καθαρισμού) τα οποία πρόσφεραν πολίτες και σύλλογοι της πόλης εκδηλώνοντας άμεσα τη μεγάλη και συγκινητική αλληλεγγύη τους στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software