ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ

| Νέα του Δήμου
Έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου θα συνεχίσει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να δέχεται αιτήσεις για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και την παροχή εφάπαξ ειδικού βοηθήματος από τους κατοίκους με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το Δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της κύριας κατοικίας τους λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος ξεκίνησε να δέχεται τις προαναφερόμενες αιτήσεις από τις  5 Μαΐου.  
Για περισσότερες πληροφορίες οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Λεωφ. Μεσογείων 415-417, 2ος όροφος, τηλ: 213 2004578 & 213 2004590).
Το έντυπο της αίτησης καθώς και το σχετικό Φύλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως-ΦΕΚ 474/Β/14-2-2018 με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής εδώ: www.agiaparaskevi.gr/portal/index.php/nea/nea-tou-dimou/5006-dimos-ag-paraskevis-aitiseis-gia-epanasyndesi-ilektrikou-revmatos-kai-efapaks-xrimatiko-voithima.  
 
Δημ/ση : 13/6/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software