ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

| Νέα του Δήμου
epihirimatikotita Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 22/5 η πρώτη  από τις τρείς εκπαιδευτικές συναντήσεις των μαθημάτων επιχειρηματικότητας, τα οποία διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο των προσπαθειών του για τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.
Στα  μαθήματα, που παρέχονται δωρεάν από εθελοντές ειδικούς, συμμετέχουν 20  εν ενεργεία ή υποψήφιοι επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενοι που  επιθυμούν να επιμορφωθούν σε θέματα επιχειρηματικότητας.
Η συνάντηση υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα καθώς το πρόγραμμα των μαθημάτων στηρίζεται σε ένα συνδυασμό των παραδοσιακών αρχών και μεθόδων της Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων, με μία καινοτόμο προσέγγιση για την εκπαίδευση των σύγχρονων επιχειρηματιών.
Εισηγητές (εθελοντές) είναι οι κ. Εμ. Μαρκάκης και Γ. Ρουμελιώτης, Οικονομολόγοι, MSc στα Χρηματοοικονομικά, Σύμβουλοι Επιχειρηματικότητας.
 
Δημ/ση : 23/5/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software