ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ 1ου ΚΑΙ 5ου - 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
1o 5o 11o dimotikaΥπογράφηκε στις 16/3  η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της αναδόχου εταιρείας, μετά από διαγωνισμό, για την ανακατασκευή των χώρων υγιεινής (τουαλετών) του 1ου και των 5ου - 11ου (ΧΕΛΜΕΙΩΝ) Δημοτικών Σχολείων,  που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.  
Το έργο θα αναβαθμίσει τις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής και την αισθητική των χώρων στις τουαλέτες των σχολείων  και  θα συμβάλλει στη βελτίωση του σχολικού περιβάλλοντος και της καθημερινότητας των μαθητών.
Σημειώνουμε ότι εντός του Απριλίου θα γίνουν επίσης το έργο ανακατασκευής των αύλειων χώρων  του 4ου  και  του 9ου Δημοτικών Σχολείων όπως και το έργο τοποθέτησης χλοοτάπητα στα γήπεδα 5Χ5 του  7ου  και του 9ου Δημοτικών Σχολείων, που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Αγίας Παρασκευής. 
 
Δημ/ση : 19/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software