ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 2018 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΕΧΝΗΣ

| Νέα του Δήμου
etΤα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ  αποτελούν μια  πολιτιστική δομή υψηλού επιπέδου τόσο από άποψη ποιότητας προγραμμάτων, ανθρώπινου δυναμικού και  παραγόμενου καλλιτεχνικού έργου  όσο και από άποψη αριθμού εγγεγραμμένων σπουδαστών και κοινού που συμμετέχει σε εκθέσεις και παρουσιάσεις των έργων τους.
Τα προγράμματα των Εργαστηρίων με το νέο έτος 2018 έχουν διαμορφωθεί όπως φαίνεται στους πίνακες που επισυνάπτονται. Για πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος  για τα προγράμματα επικοινωνήστε στο τηλ. 210 6016626, Δευτέρα έως Πέμπτη 9.00-21.00, Παρασκευή 13.00-20.00 και Σάββατο 9.30-15.30 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
Α. ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
 et en
Β. ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΗΣ
 et p
 
Δημ/ση : 5/2/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software