ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

| Νέα του Δήμου
omvria AA GP PefakakiaΚανονικά συνεχίζεται, από την Περιφέρεια  Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Αγίας Παρασκευής, το αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων των οδών Αγ. Αναργύρων και Παπανδρέου στα Πευκάκια αρχικού προϋπολογισμού 550 χιλ. ευρώ, το οποίο είχε διακοπεί για μικρό χρονικό διάστημα λόγω τυπικών διαδικασιών.
  Το έργο ξεκίνησε στις 2/11/2017 από την οδό Αγίων Αναργύρων και θα συνεχιστεί στην οδό Γ. Παπανδρέου στην κατεύθυνση της προς την οδό Κλεισθένους.
Σημειώνουμε επίσης ότι η εργολαβία συμμορφώθηκε στις επισημάνσεις κατοίκων της περιοχής και τις υποδείξεις του Δήμου για καλύτερη και ασφαλέστερη περίφραξη των σημείων εργασιών. 
Υπενθυμίζουμε  ότι το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμό 4,3  εκ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια  Αττικής, θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια (καθώς και στις οδούς    Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο), μετά την ολοκλήρωση του στις οδούς Καραϊσκάκη, Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου του Τσακού (έχει ήδη ολοκληρωθεί στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο),.
Τέλος ένα νέο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ομβρίων στα Πευκάκια προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ  στις οδούς Επαμεινώνδα, Καραγάτση, Βρεττάκου, Χρυσοβαλάντου Αριστοφάνους, Λουκή Ακρίτα Φθιώτιδος, Ορχομενού, Τυρνάβου, Αταλάντης, Μακαρίου, Αγαπήνωρος, Κρήτης, Κάδμου και Αγίας Θέκλας εντάχθηκε στο φετινό προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, μετά από αίτημα του Δήμου.
Δημ/ση : 22/1/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software