ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

| Νέα του Δήμου
Syskepsi MesogeionΣύσκεψη με αντικείμενο τη λήψη μέτρων για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και ΑμεΑ σε σημεία της Λεωφ. Μεσογείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου  στο Δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής. 
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος και Παπάγου-Χολαργού Ηλ. Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Γερ.Βλάχος,   o Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ. Κονταξής και  η Δημ. Σύμβουλος  Μ. Ρεμπούτσικα , ο Διοικητής της Τροχαίας Αγίας Παρασκευής  Α. Μπακαλιώνης, ο Διοικητής  Α.Τ. Αγίας Παρασκευής Αν. Μαργέτης καθώς τα στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγ. Παρασκευής Α. Μαυρομαράς και Κ. Παπακωνσταντίνου.
Στη συζήτηση που έγινε αναδείχθηκαν τα κυριότερα ζητήματα  που πρέπει να αντιμετωπιστούν.  Συγκεκριμένα προκειμένου να εξασφαλιστεί η βαδισημότητα των πεζοδομίων, να προστατευτούν οι ράμπες ΑμεΑ, αλλά και να μην εμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων από τις παράνομες σταθμεύσεις, είναι αναγκαία η τοποθέτηση προστατευτικών για τα πεζοδρόμια  στα επίμαχα σημεία της Λεωφ. Μεσογείων,  ενώ άμεσα αυτά θα αστυνομεύονται, ιδιαίτερα  το τμήμα της Λεωφόρου από την ΕΡΤ ως την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και η Κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής, παρά τις δυσκολίες από την υποστελέχωση των αρμοδίων Υπηρεσιών.
Συζητήθηκε επίσης η τοποθέτηση νόμιμων ελαστικών εμποδίων στο οδόστρωμα και προειδοποιητικών ηλιακών φαναριών στην οδό Γραβιάς πριν την είσοδο του Γηπέδου, ενώ όπως ενημέρωσε ο Διοικητής της Τροχαίας με απόφαση της Περιφέρειας κλείνει  η δυνατότητα για αριστερή στροφή (η οποία άλλωστε δεν επιτρέπεται) από τη Λεωφ. Λαυρίου προς την οδό Τρικάλων.
 
Δημ/ση : 3/11/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software