ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤIΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ «ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ»

| Νέα του Δήμου
kolimvitirio perifraxi 1Η Επιτροπή περίοικων 'Κολυμβητήριο - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ'  Αγ. Παρασκευής απέστειλε προς το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο την παρακάτω επιστολή:
Αγαπητέ Κύριε Δήμαρχε,
 
Η Επιτροπή περίοικων “Κολυμβητήριο - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την περίφραξη στο Κολυμβητήριο.
Η περίφραξη κρίνεται ως πλήρως αποδεκτή και σύμφωνη με όσα είχαμε μέχρι τώρα συζητήσει. 
Περιμένουμε με αγωνία την υλοποίηση και των άλλων δύο σοβαρότατων ζητημάτων που δημόσια δεσμευτήκατε ότι θα ολοκληρώσετε μέχρι τέλος Ιουλίου, ήτοι:
α) την πραγματική παραχώρηση του χώρου στους περίοικους με την ταυτόχρονη δενδροφύτευση/παγκάκια/φωτισμός/νερό/απαγόρευση στάθμευσης φορτηγών τις Παρασκευές καθώς και 
β) την πλήρη αποκατάσταση των πεζοδρομίων σε ολόκληρο το Οικοδομικό Τετράγωνο.
 
Παρακαλώ σημειώστε ότι η Επιτροπή μπορεί να αναλάβει σε συνεργασία μαζί σας σημαντική πρωτοβουλία στην ανάπλαση και ανάδειξη του χώρου συμβάλλοντας οικονομικά, είτε παρέχοντας προσωπική εργασία. Παράλληλα, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα περιφρουρήσουμε την καλαισθησία της περίφραξης και θα σας ενημερώνουμε για το παραμικρό (Ήδη η πόρτα που τοποθετήθηκε χάλασε από τους οδηγούς της λαϊκής, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι οι μόνοι που κάνουν ουσιαστική χρήση του χώρου...).
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι στα μελλοντικά σχέδια μας είναι η πραγματοποίηση εκδήλωσης στο χώρο, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί η ανάδειξή του.
Αναμένουμε να σας συναντήσουμε στο 'Κολυμβητήριο' την Δευτέρα 09 Οκτωβρίου στις 18.00, σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων που αναγγείλατε.
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε συνεργασία. 
 
Με εκτίμηση,
Η Επιτροπή περίοικων “Κολυμβητήριο - ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ”.
 
Δημ/ση : 20/9/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software