ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΑΝΓΚΟ ΚΑΙ ΦΛΑΜΕΝΚΟ ΣΤΟ «SUMMERTIME», ΣΗΜΕΡΑ Δ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ MINDTHREAT

| Νέα του Δήμου

summertime t fΜε το quinteto TANGartO και την Κλεονίκη Δεμίρη, τους  De Todas Formas και τους Akten Tirama συνεχίστηκει χθες Τρίτη 18/7, στις 20:30μμ, το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την  ΕΡΤ  στον  κήπο του Ραδιομεγάρου.

Το quinteto TANGartO (Λευτέρης Γρίβας, Γιώργος Παναγιωτόπουλος , Θωμάς Κοντογεώργης, Αριστείδης Χατζησταύρου  και Απόστολος Παπαπέτρος)  και η Κλεονίκη Δεμίρη ταξίδεψαν τον κοινό στον έρωτα και το ρομαντισμό με τα βήματα και δύναμη της έκφρασης του αργεντίνικου τάνγκο.
Οι De Todas Formas (Ηλέκτρα Χρυσάνθου, Πάνος Καρτίμπελης, Γιάννης Παπαγιαννούλης, Γιώτα «Baron»  Παναγιώτης Μπουραζάνης και Ντίνα Κεσσέ) ,  παρουσιασαν μια παράσταση με πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και χορογραφίες, ακολουθώντας την εξέλιξη του flamenco στις μέρες μας.
Τη συναυλία άνοιξαν οι Akten Tirama (Δημήτρης Σκρέτας, Δημήτρης Μήτσιος, Χρήστος Σαγιέντ, Ηλίας Μαντικός και Απόστολος Σιδέρης)  που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT.
DM YRΣήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 20:30μμ Σήμερα Παρασκευή  7 Ιουλίου, στις 20:30μμ ο συνθέτης, στιχουργός και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης,  παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 22 χρόνων δημιουργική του πορεία. Στη συνέχεια, τα Υπόγεια Ρεύματα παρουσιάζουν ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Τη συναυλία θα ανοίξει η πενταμελής metal μπάντα Mindthreat, που τα τελευταία χρόνια μετρά επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων της χώρας.
 
Δημ/ση : 19/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software