ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΕ Μ.ΛΙΔΑΚΗ ΚΑΙ SMYRNA ΣΤΟ «SummERTime»- ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΒΕΤΤΑ - ΧΑΪΚ ΓΙΑΖΙΤΖΙΑΝ - ΜC YINKA

| Νέα του Δήμου
summerttime lidakis smyrnaΜε την Ορχήστρα Smyrna και τον  Μανώλη  Λιδάκη  συνεχίστηκε χθες Πέμπτη βράδυ 6/7 το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.
Ο Μανώλης Λιδάκης ερμήνευσε, και μετέδωσε με συναίσθημα στο κοινό, τραγούδια σπουδαίων συνθετών και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία σ’ ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας. Μαζί του μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια η Εμμανουέλα Χιωτάκη. Η αμιγώς γυναικεία ορχήστρα Smyrna  από  6 νεαρές κοπέλες, τις  Μερόπη Βλαχογιάννη, Κάλη Καμπούρη, Δήμητρα Καχριμανίδη, Ειρήνη Νικολακοπούλου, Πένυ Παπακωνσταντίνου και Σταυρούλα Σπανού παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα  παραδοσιακής μουσικής. 
 
sumertime 7 7Σήμερα Παρασκευή  7 Ιουλίου, στις 20:30μμ η Καλλιόπη Βέττα, ο Χάικ Γιαζιτζιάν και ο Μανώλης Αφολάνιο (Μc Yinka) συναντιούνται σε μια παράσταση με τίτλο «Στις Γειτονιές του Κόσμου…» γεμάτη ευρήματα που θα μαγέψουν τους ακροατές. Ένα δροσερό μουσικό ταξίδι όπου το έθνικ συναντά το hip hop, το funk και η jazz τις αυτοσχέδιες συλλήψεις, και τελικά φτάνει σ’ ένα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.
 
 
 
Δημ/ση : 7/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software