ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕ ΠΑΝΟ ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ «SummERTime» - ΝΗΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ

| Νέα του Δήμου
katsimihas 1Με τον  Πάνο  Κατσιμίχα και μαζί του το Μάνο Λιδάκη άνοιξε χθες Δευτέρα βράδυ η αυλαία των 16 συναυλιών που περιλαμβάνει το ξεχωριστό μουσικό γεγονός του καλοκαιριού «SummERTime» το οποίο  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου με ελεύθερη είσοδο.
Τους πάρα πολλούς  τυχερούς που πλημμύρησαν τον κήπο του Ραδιομεγάρου και απόλαυσαν την ζεστή, ζωντανή και αληθινή μουσική και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο σπουδαίος  καλλιτέχνης, καλωσόρισαν ο  Δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής.  Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην πλούσια πολιτιστική ζωή και δραστηριότητα της πόλης, την μεγάλη και ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή των πολιτών στην πολιτιστική δημιουργία και στην ανάδειξη γεγονότων σε ετήσιους θεσμούς, όπως συμβαίνει και με το  «SummERTime – Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή» και ευχαρίστησε όλους όσοι συμβάλουν σε αυτό.
katsimihas 2
katsimihas 3
 
nisiotiko glediΣήμερα Τρίτη 4 Ιουλίου, στις 20:30, οι Νίκος Οικονομίδης-Κυριακή Σπανού και ο Νίκος Φάκαρος με την ορχήστρα Musicaroi, στήνουν στο προαύλιο της ΕΡΤ ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με μουσικές του Αιγαίου. 
 
 
 
 
 
Δημ/ση : 4/7/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software