ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ

| Νέα του Δήμου
pefkakia 29 6 17Η προσπάθεια απαξίωσης του έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής, αγγίζει συχνά τα όρια της γραφικότητας. Ειδικότερα, όσον αφορά τα Πευκάκια, επιστρατεύονται αρκετές αναλήθειες στην κριτική.
Ο ισχυρισμός π.χ. της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής ότι έκαναν αποψίλωση του Αθλητικού Κέντρου είναι ψευδής, διότι η αλήθεια είναι ότι αυτό γινόταν μόνο περιμετρικά, ενώ επί της δικής μας θητείας αποψιλώνεται ολόκληρο επί τρία συνεχή χρόνια, ο δε ισχυρισμός ότι γινόταν απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων είναι αναληθής, διότι σταμάτησε τον Ιούνιο του 2013 και χωρίς καμία χρηματική ωφέλεια για το Δήμο, ενώ επί της δικής μας θητείας η περισυλλογή των αυτοκινήτων, μετά από διαγωνισμό, είναι συνεχής και αποφέρει έσοδα στο Δήμο.  
Σε κάθε περίπτωση, θα περίμενε κανείς, εκτός του έργου των όμβριων προϋπολογισμού 4,3 εκ. € που διενεργείται ήδη και περιλαμβάνει πέντε δρόμους στα Πευκάκια (Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου, Υμηττού), την αναγνώριση –τουλάχιστον- των έργων:
•αντιπλημμυρικής προστασίας των οδών Παπανδρέου & Αγ. Αναργύ¬ρων, προϋπολογισμού 530.000€ που δημοπρατήθηκε ήδη από την Περιφέρεια,
•διάνοιξης και πλήρους κατασκευής 21 οδών και πεζοδρόμων (που τώρα είναι χωματόδρομοι), προϋπολογισμού 1 εκ. €, έργο το οποίο δημοπρατείται άμεσα, 
•ανακατασκευής του γηπέδου 5Χ5 στο 9Ο Δημοτικό που ήδη δημοπρατήθηκε και ξεκινά τον επόμενο μήνα, 
•κα¬τασκευής πεζοδρομίων και του κοινόχρηστου χώρου πέριξ του Παιδικού Σταθμού, όπως και πιστοποίησης της Παιδικής χαράς οδού Εθν. Μακαρίου,
•καθολικής ασφαλτόστρωσης των οδών Δημοκρίτου και Ζαΐμη όπως και επίστρωσης με κυβόλιθο των πεζοδρόμων Μινωτή και Κάδμου,
•επισκευής οδοστρωμάτων, πεζοδρομίων & ασφαλτοτάπητα σε 13 οδούς στα Πευκάκια,
•χρηματοδότησης της μελέτης και του έργου για την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου, όπως και της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, από την Περιφέ¬ρεια.
Δεν αναφέρω εδώ ποικίλες δράσεις που αναλήφθηκαν σε συνεργασία με  φορείς του Δήμου όπως το Σύλλογο κατοίκων ή την Εκκλησία, ούτε αναφέρω ονομαστικά πολλά άλλα έργα, δράσεις και παρεμβάσεις που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια. Επισημαίνω και καταδεικνύω τη δουλειά μας στα Πευκάκια αναγνωρίζοντας χρονικές καθυστερήσεις και γνωρίζοντας ότι η περιοχή αυτή έχει αρκετά προβλήματα, όπως κι όλες οι περιοχές της Αγ. Παρασκευής, αλλά έχει επίσης –μέσα στην φοβερή γραφειοκρατία- την καθημερινή μας φροντίδα και την αταλάντευτη προσήλωσή μας, στο τέλος της πενταετούς διάρκειας της θητείας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, να έχει πολύ καλύτερη εικόνα σε υποδομές. 
 
                                                            Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
                                                                Γιάννης Σταθόπουλος
 
Δημ/ση : 29/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software