ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΜΑΞΙΔΙΑ

| Νέα του Δήμου
kapakia sΗ Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μέσω της δράσης του ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ, συνέλεξε πλαστικά καπάκια βάρους ενός τόνου με τη μεγάλη συνεισφορά σχολείων, συλλόγων, δημοτών και μαθητών.
Τα καπάκια αυτά δόθηκαν προς ανταλλαγή στην Ανταποδοτική Ανακύκλωση και παραλάβαμε 2 αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα παραχωρηθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Η πετυχημένη αυτή προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ. Συνεχίζουμε και μαζεύουμε πλαστικά καπάκια γιατί:
μειώνουμε τον όγκο των σκουπιδιών που θάβονται,
αναπτύσσουμε περιβαλλοντική συνείδηση,
εντάσσουμε την ανακύκλωση στην καθημερινότητά μας,
συμβάλλουμε σε πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης.
Για την παράδοσή τους επικοινωνούμε με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος (213 2004 571) και ενημερωνόμαστε για τη δράση του ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ του Δήμου Αγίας Παρασκευής το οποίο λειτουργεί καθημερινά στον ανοιχτό χώρο στάθμευσης του Δήμου (Αγίου Ιωάννου 5) από Δευτέρα έως και Παρασκευή (8 πμ έως 2 μμ), ενώ υπάρχει η δυνατότητα για παραλαβή υλικών από άλλο σημείο κάθε Τετάρτη, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση (213 2004 570).
Εκτός από τα πλαστικά καπάκια, τα υλικά που συλλέγουμε είναι αυτά που «περισσεύουν» στο σπίτι μας και δεν μπορούμε να πετάξουμε στους μπλε ή πράσινους κάδους (μπαταρίες, μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, λαμπτήρες, παιχνίδια, βιβλία, CD-DVD-δίσκοι).
Μέσω της δράσης αυτής, Δήμος και Δημότες, αφήνουμε ξεκάθαρο το αποτύπωμά μας στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Κοινό μας σύνθημα: ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
 
 
    Ιωάννης Σιδέρης                                                                      Ιωάννης Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
 
Δημ/ση : 28/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software