ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

| Νέα του Δήμου
orkomosia sΟρκίστηκαν σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2016 ενώπιον του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλου ως  μόνιμοι υπάλληλοι  του Δήμου οι Κ. Πάνενας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών-Συγκοινωνιολόγων, Στ. Κουλουμπέρη ΤΕ Μηχανικών Έργων Υποδομής  και Θ. Μαυρίδης ΥΕ Φυλάκων –Νυχτοφυλάκων.
Οι τρείς νέοι υπάλληλοι πέτυχαν στο διαγωνισμό 2008 του  ΑΣΕΠ και οι διορισμοί τους εγκρίθηκαν με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην οποία ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με πρωτοβουλία του πρ. Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου, διεκδίκησε και πέτυχε να συμπεριληφθούν όλοι οι επιτυχόντες στον Δήμο μας και στα Νομικά του Πρόσωπα και όχι μόνο όσοι ήδη εργάζονταν με βάση τους σχετικούς προσωρινούς πίνακες. Με τις νέες προσλήψεις ενισχύονται σημαντικά οι υποστελεχομένες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Στους  τρεις υπαλλήλους του Δήμου ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία ο Δήμαρχος, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδημάρχος  Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου και ο Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου-ΣΕΔΑΠ Ζ. Αγιοβλασίτης.
 
 
Δημ/ση : 1/6/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software