ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

| Νέα του Δήμου
k er cΕνόψει των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση(Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.), έχει προκηρυχθεί αποχή από κάθε εργασία το Σάββατο 20/5 και τηνΚυριακή 21/5 καθώς και 48ωρη απεργία τη Δευτέρα 22/5 και την Τρίτη 23/5.
Κατά τις ημέρες αυτές δεν θα πραγματοποιηθεί η συνηθισμένη αποκομιδή απορριμμάτων και στον Δήμο μας.
Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της Αγίας Παρασκευής να δείξουν κατανόηση στο πρόβλημα και να συμβάλλουν στην όσο το δυνατόν μικρότερη εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους κατά τις ημέρες αυτές.
Η Δημοτική αρχή εκφράζει τη συμπαράστασή της στον αγώνα των εργαζομένων της Καθαριότητας και καλεί την Κυβέρνηση να μεριμνήσει άμεσα για την ομαλή λειτουργία των Δήμων, δίνοντας οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους. Στόχος πρέπει να είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και η καταβολή των δεδουλευμένων μέχρι και τη λήξη της σύμβασής τους.
 
   Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                           Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                              Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
 
Δημ/ση : 19/5/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software