ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «Ο ΠΛΑΤΩΝ»

| Νέα του Δήμου
platonas 2aΤέσσερις (4) πλήρεις υποτροφίες διετούς διάρκειας για το τμήμα ΙΒ DIPLOMA (International Baccalaureate) σε  μαθητές ή μαθήτριες που θα αποφοιτήσουν από την Α΄ τάξη όλων των Λυκείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια «Ο ΠΛΑΤΩΝ».
 Η προσφορά  των υποτροφιών και οι διαδικασίες υλοποίησης της υπήρξε το αντικείμενο της σημερινής (22/3) συνάντησης και συμφωνίας του Δήμαρχου Γιάννη Σταθόπουλου με την εκπρόσωπο των Εκπαιδευτηρίων Βάσια Παπαδοπούλου, που έγινε στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή του Αντιδήμαρχου Παιδείας Π. Γκόνη καθώς και της Προϊσταμένης του Τμήματος Παιδείας Α. Τζανή.  
 Η υποτροφία αφορά το 100% των διδάκτρων για τη φοίτηση του/της μαθητή/τριας και τη σίτιση.
Οι Προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληροί μια οικογένεια προκειμένου το παιδί της να συμμετέχει στη διαδικασία διεκδίκησης της υποτροφίας είναι οι εξής:
- Θα πρέπει να είναι κάτοικος και δημότης του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
- Να γνωρίζει αποδεδειγμένα καλά την αγγλική γλώσσα (να έχει λάβει Cambridge lower ή κάποιο ισότιμο πτυχίο ως ελάχιστη πιστοποίηση γνώσης).
- Το οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει το κατώφλι κινδύνου της σχετικής φτώχειας, όπως αυτή ορίζεται στην τελευταία διαθέσιμη έρευνα εισοδήματος και συνθηκών διαβίωσης των νοικοκυριών που δημοσιεύει η Ελληνική Στατιστική Αρχή-ΕΛΣΤΑΤ, προσαυξανόμενο κατά 3.000€ για κάθε κατηγορία όπως αυτές ορίζονται από την Αρχή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Τζανή Αγγελική στο τηλέφωνο 2132004568.
 
Δημ/ση : 22/3/2017

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software