ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΟ

| Νέα του Δήμου
chr tsakos 00Στην πλατεία Τσακού την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου συνεχίστηκαν, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Τα χορευτικά των Σύλλογων Κατοίκων Τσακού, και  Κρητών & Φίλων Κρήτης  Αγίας Παρασκευής  χόρεψαν παραδοσιακούς, λάτιν και κρητικούς χορούς, με τα παιδικά τους τμήματα να κλέβουν την παράσταση. Τα μουσικά συγκροτήματα του Στέργιου Τάτσιου "Μεσογειος"  και του  Μανώλη Παπαδομαρκετάκη συνόδευσαν επάξια τους χορευτές στους χορούς τους και τα μέλη της Χορωδίας του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού στα  κάλαντα από την Ήπειρο, την Ικαρία, τη Θεσσαλία, τη  Μακεδονία, την Κύπρο, τη Θράκη, τον Πόντο, την Σμύρνη και την Κρήτη.
Στη γιορτή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Π.Γκόνης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασ.  Γιαννακόπουλος πρ. Δήμαρχος, Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Τερψ. Γκιόκα Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οι Πρόεδροι του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού Β.Σαββίδης και Κρητών Αγίας Παρασκευής Μ.Κρασανάκης, ο Πρόεδρος της  Ένωσης Επαγγελματιών  Εμπόρων  Βιοτεχνών  Αγίας Παρασκευής - ΕΝΕΒΑΠ Βασ. Τσαγκάρης, μέλη των Δ.Σ των συλλόγων κ.α.
Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται  με τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία «Και Επί Γης Ειρήνη» την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου - 7:30μμ  στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία
Συμμετέχουν η Μεικτή Χορωδία Ενηλίκων Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό τη διεύθυνση του  Χρήστου Κουτσονίκα και η Χορωδία «Σύγχρονη Έκφραση» υπό τη διεύθυνση του Θωμά Λουζιώτη
 
Δημ/ση : 12/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software