ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

| Νέα του Δήμου
kathΕυχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχαν στην έρευνα για την αξιολόγηση της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας. Οι απαντήσεις και τα επιμέρους σχόλια θα επεξεργαστούν από την Υπηρεσία Καθαριότητας και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα επικοινωνηθούν τα αποτελέσματα.
Για τα γενικά σχόλια που αφορούν στην καθαριότητα της πόλης μας, να επισημάνουμε τα εξής: Η Υπηρεσία Καθαριότητας έχει καταρτίσει το ΠΛΑΝΟ ΔΡΑΣΗΣ 2017, το οποίο περιλαμβάνει συγκεκριμένες δράσεις, όπως προμήθεια σαρώθρου για τη βελτίωση του οδοκαθαρισμού, προμήθεια οκτώ νέων συστημάτων βυθιζόμενων κάδων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε επιβαρυμένα σημεία σε όλες τις γειτονίες, προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων προς αντικατάσταση των παλαιών για τη βελτίωση του δικτύου, νέο απορριμματοφόρο για τη βελτίωση της αποκομιδής, δράσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας (Κινητό Πράσινο Σημείο για τη συλλογή υλικών προς ανακύκλωση, χρήση ανταποδοτικής κάρτας ανακυκλωτή, καταγραφή και βελτίωση της χωροθέτησης των κάδων, δράσεις συλλογής οργανικού και οικιακής κομπστoτοποίησης, ενημέρωση πολιτών, επαγγελματιών και μαθητών μέσω φυλλαδίων κ.ά).
Για τα σχόλια που αφορούν τεχνικής φύσεως εργασίες θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. Για οποιαδήποτε συγκεκριμένο πρόβλημα εντοπίζετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Καθαριότητας (213 2004 539, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Τα σχόλια σας, καθώς και τα αποτελέσματα της έρευνας, θα ληφθούν υπόψη με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της καθαριότητας. Σύνθημά μας: ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΗ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
 
Ιωάννης Σιδέρης
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software