ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

| Νέα του Δήμου

kikloforiaki agogi 2016Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής (Τμήμα Παιδείας) και ο Διαδημοτικός  Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων-ΣΒΑΠ, του οποίου είναι μέλος, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ»,  θα υλοποιήσουν και  φέτος Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής  για μαθητές, που θα γίνει στα εξής  σχολεία της πόλης:

                                                                                             ΣΧΟΛΕΙΟ                      ΗΜΕΡΑ
                                                                                            1ο  ΛΥΚΕΙΟ                29/11/2016
                                                                                          11ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ            1/12/2016
                                                                                            6ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ           15/1220/16
Οι σημερινοί μαθητές είναι οι  αυριανοί οδηγοί, συνεπώς η εκπαίδευση τους στην ασφαλή οδήγηση, όπως και η ευαισθητοποίηση τους σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, είναι ιδιαίτερα σημαντική. 
Στο πλαίσιο του Προγράμματος εξειδικευμένο προσωπικό του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», θα ενημερώσουν και θα συζητήσουν με τους μαθητές τα κύρια αίτια και τα αποτελέσματα των τροχαίων δυστυχημάτων. Στη συνέχεια με βιωματικό-διαδραστικό τρόπο θα βοηθήσουν τους μαθητές να κατανοήσουν τους βασικούς κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Τέλος θα ακολουθήσει Βιωματική εκπαίδευση με χρήση προσομοιωτή ανατροπής οχήματος και πρόσκρουσης.
 
 
Δημ/ση :  23/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software