ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ- 'SANTA' & ΓΙΑΤΡΟΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ 7-5 ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

| Νέα του Δήμου
palem pao santa gipΜε 7-5 επικράτησαν οι παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού της μεικτής ομάδας του Α.Ο Αγίας Παρασκευής -'SANTA' και Γιατρών του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών στο φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21/11  στο Γήπεδο της οδού Νότου με σκοπό την συλλογή τροφίμων για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ του Δήμου Αγίας Παρασκευής και αποτέλεσμα αρκετές σακούλες με τρόφιμα, προσφορά των φιλάθλων και επιταγή από γνωστό σούπερ μάρκετ, προσφορά των γιατρών.
Στον αγώνα που διοργάνωσαν  ο Δήμος  Αγίας Παρασκευής, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου-ΠΑΟΔΑΠ,  οι Γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών και ο Α.Ο Αγίας Παρασκευής- 'SANTA' με την ομάδα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι Τ. Φυλακούρης, Γ. Γονιός, Σπ. Μαραγκός, Ανδρ. Λαγωνικάκης, Δ. Μάρκος, Σ. Φούκος κ.α. που είχαν απέναντι τούς Α. Κομιανό, Δ. Κουφουδάκη, Π. Κυριακουλέα, Μ. Τουτουμτζή κ.α από τη 'SANTA' και τους γιατρούς Ν. Ραζή, Α. Κουλούρη, Γ. Ματσούκα κ.α.  Ξεχωριστή υπήρξε η παρουσία στο γήπεδο δύο παικτών θρύλων της μεγάλης ομάδα του Παναθηναϊκού των αρχών της δεκαετίας του 60 και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, του Μιχ. Βουτσαρά ως υπεύθυνου και του Ν. Τζουνάκου ως προπονητή της ομάδας των παλαιμάχων του ΠΑΟ.  Διαιτήτευσε ο παλαίμαχος διαιτητής  Μελ. Βουτσαράς
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος  καλωσόρισε και ευχαρίστησε τις ομάδες, τους γιατρούς και τον κόσμο για την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Μετά τη λήξη  απονεμήθηκαν, από τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχο και τους Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και Τ. Σερκεδάκη, αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια σε όλους τους συντελεστές του αγώνα.
 palem pao santa gip 1
 
Δημ/ση :  22/11/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software