35η Πρόσκληση Δ.Σ. (Τετάρτη 02-10-2024 στις 16:00 )


Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν3852/10  όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23 σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα  (Λ. Μεσογείων 415-417) στις 02.10.2024 ημέρα Τετάρτη  και ώρα 16:00  με θέματα:

  1. Έγκριση 7ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Χ. Αθανασίου).
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ (ΑΕΕΚ)» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση προγραμμάτων των Εργαστηρίων Τέχνης Δήμου Αγίας Παρασκευής περιόδου 2024-2025 και καθορισμός συνδρομών/εκπτωτικών κατηγοριών (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης).
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση προγραμμάτων του Ωδείου Δήμου Αγίας Παρασκευής περιόδου 2024-2025 και καθορισμός συνδρομών/εκπτωτικών κατηγοριών (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Π. Διακογιάννης).
  6. Λήψη απόφασης για Oικονομικές ενισχύσεις απόρων (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Α. Γάκη).
  7. Λήψη απόφασης για εκρίζωσης και μεταφύτευσης τριών (3) ελιών. (εισήγηση: Δήμαρχος Ι. Μυλωνάκης).
  8. Λήψη απόφασης για την παράταση παραχώρησης Απορριμματοφόρου Οχήματος του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο Δήμο Τροιζηνίας (εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Γουργούλης).
  9. Έγκριση για συμμετοχή του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της Μικτής Χορωδίας στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: CIRV – ΔΙΚΤΥΑ ΠΟΛΕΩΝ (εισήγηση: Δήμαρχος Ι. Μυλωνάκης).

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software