Στο πλαίσιο διεξαγωγής του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025 θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας, στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν οι διαδρομές:
Ο τερματισμός θα γίνει στη Λ. Μεσογείων, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας Αγίας Παρασκευής (Εκκλησία Αγίας Παρασκευής).
Για τις δύο διαδρομές, οι δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά μέσω φόρμας εγγραφής στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής (agiaparaskevi.gr).
Η παράδοση των αριθμών συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί:
Στο ISOBOX του Σταδίου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου “Σταύρος Κώτσης” (Γραβιάς & Σπάρτης). Η παραλαβή θα γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του γονέα/κηδεμόνα.
Οι γονείς/κηδεμόνες υποχρεούνται να μεριμνήσουν για τον ιατρικό έλεγχο των παιδιών τους. Οι διοργανωτές απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη για σωματική βλάβη ή ατύχημα. Η αίτηση συμμετοχής ισοδυναμεί με δήλωση απαλλαγής των διοργανωτών από κάθε ευθύνη.
🙏 Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!
🏁 Ραντεβού στην εκκίνηση!
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.
Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο, αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.
Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα