Αποτελέσματα εγγραφών & επανεγγραφών (1η Φάση) βρεφών και νηπίων  στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής για το Σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σας γνωρίζουμε ότι με την απόφαση 151/2024 του Δημοτικού Συμβουλίου για τους  Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίας Παρασκευής, εγκρίθηκε ο πίνακας επιτυχόντων και επιλαχόντων βρεφών και νηπίων έτσι όπως προκύπτει από την μοριοδότηση των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στη Διεύθυνση των Παιδικών Σταθμών και αφορά στη 1η φάση επιλογής βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2024-2025.

Οι γονείς/κηδεμόνες που η αίτησή τους περιλαμβάνεται  στον πίνακα επιτυχόντων σύμφωνα με τους Όρους Φιλοξενίας 2024-2025 (Αρ. 17 παρ. 2) θα πρέπει έως και τις 05/09/2024 να αποστέλλουν email στη Γραμματεία των Παιδικών Σταθμών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στο οποίο θα αναφέρουν ότι αποδέχονται την εγγραφή του παιδιού τους (Ονοματεπώνυμο & Σταθμό). Σε περίπτωση μη αποδοχής της θέσης οι γονείς/κηδεμόνες οφείλουν να αποστείλουν αντίστοιχο email μη αποδοχής φιλοξενίας.

Μετά την 1η φάση επιλογής παιδιών για φιλοξενία στους ΠΑΙΣΔΑΠ, ακολουθούν και επόμενες φάσεις επιλογής παιδιών για φιλοξενία μέχρι και το μήνα Μάϊο εφόσον προκύπτουν κενές θέσεις από  διαγραφές ή μη αποδοχή θέσεων  φιλοξενίας .

Στην παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται και ο πίνακας επιτυχόντων βρεφών και νηπίων με voucher(ΕΣΠΑ).

 

 


Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software