Το παιδικό σινεμά... πάει πλατείες!

Πλατεία Μικράς Ασίας

Σάββατο 24 Αυγούστου

Ουπς ο Νώε Χάθηκε

Πατέρας και γιος, δύο πλάσματα που ανήκουν στο φανταστικό είδος των φρουφρούληδων, καταφέρνουν να επιβιβαστούν στην κιβωτό του Νώε. Την τελευταία στιγμή, όμως, χωρίζονται κατά λάθος και αναζητούν πάση θυσία τρόπο να επανενωθούν.

Κυριακή 25 Αυγούστου

Κοντορίτο

Ο Κοντορίτο είναι ένα πουλί που ζει σε ένα γραφικό χωριό των Άνδεων, είναι ο αγαπημένος όλων κι ο ίδιος είναι ευτυχισμένος πλάι στη σύντροφό του Γιαγίτα. Όταν, όμως, κατά λάθος η μαμά της φίλης του απαγάγεται από εξωγήινους εξαιτίας μιας φάρσας, ο Κοντορίτο πρέπει να ξανακάνει τα πάντα για να κερδίσει την κοπέλα του.

Πλατεία Μελίνας Μερκούρη

Σάββατο 31 Αυγούστου

Το Απίθανο Κοάλα

Ο Μπλίνκι Μπιλ είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ενας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Οταν όμως ο Κύριος Μπιλ χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Μπλίνκι είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός.

Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Γοριλομπελάδες

Ο Νιφάδας είναι πολύ γλυκός αλλά και πολύ ξεχωριστός, αφού είναι ο μοναδικός λευκός γορίλας στον κόσμο και το κύριο αξιοθέατο του ζωολογικού κήπου. Τα παιδιά τον λατρεύουν! Κάτι που δεν ισχύει όμως για τους άλλους γορίλες του κήπου, που τον απορρίπτουν λόγω της διαφορετικότητας του. Ο Νιφάδας τότε θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να κάνει τα πάντα για να πάψει να είναι διαφορετικός!

Πλατεία Άη Γιάννη

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου

Ο Λούης κα οι Εξωγήινοι

Ένα 11χρονο αγόρι γίνεται φίλος με τρεις σκανταλιάρηδες εξωγήινους που προσγειώνονται μυστικά στον πλανήτη μας. Γερμανο-δανέζικα μεταγλωττισμένα κινούμενα σχέδια, πάνω στην αναζήτηση της οικογένειας, στην οποία όλοι θέλουμε να ανήκουμε.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software