Ανοίγουν 40 επιπλέον θέσεις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου για την Δ΄Περίοδο του summer camp

| Νέα του Δήμου
Ανοίγουν 40 επιπλέον θέσεις στο Αθλητικό Κέντρο Νότου για την Δ΄Περίοδο του summer camp

Λόγω υψηλής ζήτησης, ανοίγουν επιπλέον 40 θέσεις, για τη Δ΄Περίοδο (26/8 - 6/9) και μόνο για το Αθλητικό Κέντρο Νότου, στο φετινό Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητικών Δραστηριοτήτων-Summer Camp «Παίζω και Δημιουργώ 2024», του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά 5 έως 12 ετών (γεννημένα από το 2012 έως και το 2019).

Οι αιτήσεις για εγγραφή στις νέες διαθέσιμες θέσεις για την Δ΄ Περίοδο θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο  https://demos365agpar.intellisoft.gr/ από την ερχόμενη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 09:00π.μ, έως τη συμπλήρωση των θέσεων.

Το φετινό Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Αθλητικών Δραστηριοτήτων-Summer Camp είναι πλήρως ανανεωμένο και εμπλουτισμένο, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, κατά τη θερινή περίοδο. Η υλοποίηση του προγράμματος δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, ενώ βοηθά τους γονείς που εργάζονται, να απασχολούν τα παιδιά τους και τη θερινή περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software