Πρεμιέρα του  Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος» παρουσία δεκάδων πολιτών

Γ. Μυλωνάκης: «Από σήμερα απολαμβάνουμε υπέροχες κινηματογραφικές βραδιές, με ταινίες που ξεχωρίζουν»

Γέμισε από κόσμο ο αύλειος χώρος του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7), στην έναρξη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος», χθες Τετάρτη 17 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών, με δωρεάν είσοδο για όλους, έκανε πρεμιέρα με την ταινία μυθοπλασίας «Αξιοπρέπεια» της Κινηματογραφικής Λέσχης της πόλης, παρουσία του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, της Προέδρου της Κινηματογραφικής Λέσχης Μιρέλλας Λεγάκη και του Αντιδημάρχου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάνου Ξενάκη, του σκηνοθέτη Δημήτρη Κατσιμίρη και συντελεστών της ταινίας.

Υπενθυμίζεται πως το πρόγραμμα των προβολών του Θερινού Σινεμά θα διαρκέσει έως και τις 3 Σεπτεμβρίου και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες της σεζόν 2023-24, κλασικές από το παρελθόν αλλά και από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης καλωσόρισε όλους τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην πρεμιέρα του θερινού κινηματογράφου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

« Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε σήμερα εδώ, όπως και τους συντελεστές της πρώτης ταινίας που προβάλλεται σήμερα από την Κινηματογραφική μας Λέσχη. Από σήμερα έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου θα έχουμε τη χαρά να ζήσουμε τη μαγεία του σινεμά, σ΄ένα καταπράσινο περιβάλλον, με ταινίες της σεζόν 2023-24 αλλά και βραβευμένες κινηματογραφικές παραγωγές. Πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για το πλούσιο πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνουμε για όλο το Σεπτέμβριο. Ενισχύουμε την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε όλη την προσπάθεια που κάνουμε. Σας ευχαριστώ».

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software