Ξεκινά ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος» με δωρεάν είσοδος για όλους-Έναρξη: Τετάρτη 17 Ιουλίου

| Νέα του Δήμου
Ξεκινά ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος» με δωρεάν είσοδος για όλους-Έναρξη: Τετάρτη 17 Ιουλίου

Γ. Μυλωνάκης: « Καλούμε τους πολίτες να ζήσουν τη μαγεία του θερινού σινεμά συντροφιά με ξεχωριστές ταινίες για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες»

 

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ. κάνει πρεμιέρα ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «Cine Σχολείο-Θανάσης Βέγγος», στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7), με δωρεάν είσοδο για όλους.

Ο  Δήμος Αγίας Παρασκευής καλεί όλους τους πολίτες, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουν παλιούς αλλά και σύγχρονους κινηματογραφικούς αστέρες, κάτω από τα αστέρια του ουρανού της Αγίας Παρασκευής, σ΄ ένα πλούσιο πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.

Από τις 17 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες Α΄προβολής, κλασικές από το παρελθόν αλλά και από την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής.

Με αφορμή την έναρξη του Θερινού Κινηματογράφου της πόλης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επισημαίνει τα εξής:

« Καλούμε όλους τους πολίτες της Αγίας Παρασκευής, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουν αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, συντροφιά με ταινίες για όλα τα γούστα. Φέτος το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών περιλαμβάνει αρκετές ταινίες Α΄προβολής, διαχρονικές ταινίες από το παρελθόν που έχουν αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στην κινηματογραφική ιστορία αλλά και ταινίες από την κινηματογραφική Λέσχη της πόλης, την οποία ευχαριστούμε θερμά. Ελάτε όλοι μαζί να ζήσουμε τη μαγεία του θερινού σινεμά σ΄ένα πανέμορφο και δροσερό περιβάλλον. Σας περιμένουμε».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών εδώ…..

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software