Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφιστά την προσοχή των πολιτών μετά από καταγγελίες για απόπειρες απάτης

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφιστά την προσοχή των πολιτών μετά  από καταγγελίες για απόπειρες απάτης

Απόπειρες εξαπάτησης καταγγέλλουν στο Δήμο Αγίας Παρασκευής επαγγελματίες, σύμφωνα με τις οποίες, άγνωστοι με πρόσχημα τη δήθεν καταβολή χρημάτων από το Ταμείο του Δήμου σε λογαριασμό τους, τους ζητούν να μάθουν κωδικούς και άλλα προσωπικά στοιχεία. Συγκεκριμένα ζητήθηκε από δικαιούχο αμοιβής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, μέσω κινητού τηλεφώνου να εισέλθει στο λογαριασμό του προκειμένου να επιστρέψει παρακρατούμενο φόρο τιμολογίων του στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες και επαγγελματίες,  ειδικότερα δε σε όσους έχουν συναλλαγές με το Ταμείο του Δήμου, να μην παρέχουν σε αγνώστους προσωπικές πληροφορίες καθ’ οιονδήποτε τρόπο και να επικοινωνούν με το Ταμείο του Δήμου για κάθε μορφής πληροφόρηση.

Για το Τμήμα Ταμείου επικοινωνείτε είτε με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε στα σταθερά υπηρεσιακά τηλέφωνα: 2132004554, 545, 552, 557 αναφέροντας πάντα το ονοματεπώνυμο του υπαλλήλου.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software